Fysiotherapie Lopes Cardozo Olympisch Stadion Amsterdam Oud-Zuid
Fysiotherapie Lopes Cardozo Olympisch Stadion in Amsterdam Oud-Zuid

Kwaliteit en persoonlijke aandacht

Manuele therapie

Manuele Therapie is er op gericht om klachten van de wervelkolom en daarmee samenhangende klachten te verhelpen. Dat de wervelkolom een belangrijk deel van het lichaam is blijkt wel uit het feit dat 70% van de mensen in z’n leven te maken krijgt met nekklachten en rugklachten.

Bij Fysiotherapie Lopes Cardozo zijn de vereiste kennis en vaardigheden aanwezig om de wervelkolom klachten doeltreffend te kunnen behandelen.

U kunt hierbij denken aan klachten als nekpijn, hoofdpijn en lage rugklachten door bijvoorbeeld een hernia. Vele jaren ervaring op het gebied van de wervelkolom en een Master diploma in de manuele therapie dragen hieraan bij.

Een belangrijk punt is de zeer zorgvuldige diagnose voorafgaand aan de behandeling, waardoor de uiteindelijke behandeling veel efficiënter en sneller verloopt. Vaak volstaan vier tot zes behandelingen om uw klachten te verhelpen of te verminderen.

Manueel Therapeuten werkzaam binnen de praktijk Fysiotherapie Lopes Cardozo staan ingeschreven in het BIG register en zijn geregistreerd in het kwaliteitsregister van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). De Nederlandse Vereniging voor Manuele Therapie (MVMT) is een lidvereniging van het KNGF.