Fysiotherapie Lopes Cardozo Olympisch Stadion Amsterdam Oud-Zuid
Fysiotherapie Lopes Cardozo Olympisch Stadion in Amsterdam Oud-Zuid

Een goede marathon is geen toeval

Hardloop training

Vanuit de praktijk Fysiotherapie Lopes Cardozo worden diverse vormen van looptrainingen aangeboden:

Groepstraining

Fysiotherapie Lopes Cardozo geeft groepstrainingen in het Amsterdamse bos en in het Vondelpark. Er worden looptrainingen gegeven voor alle nivo’s, van beginners tot gevorderden. Kijk voor informatie op de website van 4runners of neem contact op met Fysiotherapie Lopes Cardozo.

Bedrijfstraining

Bedrijfstraininigen op lokatie en op afspraak. De praktijk begeleid al jaren het personeel van Tommy Hilfiger en Calvin Klein (beide onderdeel van PVH) bij hun voorbereiding op de Dam tot dam loop. Inmiddels bestaat het PVH running team uit meer dan 200 leden!  Ook voor veel andere bedrijven worden trainingen en clinics georganiseerd. Bel of mail met Fysiotherapie Lopes Cardozo voor een offerte.

Personal training

Fysiotherapie Lopes Cardozo personal training in het Amsterdamse bos. Het is mogelijk om samen met een looptrainer van Fysiotherapie Lopes Cardozo te hardlopen om zo te kijken of er nog verbeteringen aan de techniek zijn te maken. Geef uzelf een extra stimulans bij de voorbereiding op een wedstrijd. Hierbij komen alle zaken aan de orde die met hardlopen te maken hebben: techniek, schema’s, voeding, en tacktiek. Een onmisbare schakel bij de voorbereiding op een marathon.